Aperio

GDPR newsletter

06.09.2018 |

Souhlas a informace o zpracování osobních údajů

Zaškrtnutím políčka "Chci dostávat zajímavé informace o činnosti Aperia" poskytujete souhlas k tomu, aby nevládní organizace Aperio – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s., V Luhu 715/6, Praha 4 – Nusle, 140 00 (dále jen „Aperio“) zpracovávala Vámi poskytnuté osobní údaje dle dále uvedených podmínek:

Aperio bude uchovávat a zpracovávat následující údaje: vaše jméno, příjmení, e-mail a kraj vašeho pobytu. K těmto údajům APERIO přiřazuje dále údaje o službách, které jste využili.

 

Účely zpracování:

  • zařazení do databáze Aperia
  • doručování newsletteru s informacemi o činnosti Aperia
  • doručování dalších informací o činnosti a akcích Aperia

 

Důvodem pro shromažďování a zpracovávání jména, příjmení a kontaktu je zasílání informací o činnosti Aperia, informace o kraji pobytu slouží pro zmapování dosahu našich služeb, ke statistickým účelům.

Právním základem zpracování je tento Váš souhlas. Údaje budeme zpracovávat do doby, kdy svůj souhlas odvoláte e-mailem zaslaným na adresu: barbora.cernohorska@aperio.cz, nebo prokliknutím odkazu, který najdete v patičce každého zaslaného e-mailu. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů.

K Vašim osobním údajům budou mít přístup vybraní zaměstnanci Aperia, kteří spravují newsletter a databázi, kteří jsou proškoleni a podepsali směrnici o ochraně osobních údajů a dále zpracovatel databáze - Josef Jelínek - nasidarci.cz, případně Mailchimp (nástroj sloužící k hromadným rozesílkám), se kterými máme ochranu osobních údajů smluvně ošetřenu. Žádnému dalšímu příjemci Vaše údaje poskytovat nebudeme.

Kromě práva kdykoliv svůj souhlas odvolat, můžete žádat opravu či doplnění údajů, anebo požádat o kopii osobních údajů, které vedeme. Máte právo na výmaz e-mailového kontaktu z aktivního adresáře a toto právo realizujeme automaticky po odvolání souhlasu. Samotný e-mail pak zůstává na seznamu blokovaných, aby nedopatřením nemohlo dojít k nevyžádanému zaslání.

Kontaktní osoba pro věci osobních údajů: barbora.cernohorska@aperio.cz

Pokud byste měli za to, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonně, můžete žádat omezení zpracování či vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů. V tom případě můžete také kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, www.uoou.cz. “

Doufáme, že případné požadavky budete řešit především s námi, budeme se vám maximálně snažit vyjít vstříc.

 

Děkujeme za vaši důvěru, APERIO

 

Rychlé odkazy

 

Benefiční odpoledne přineslo 40 000,-
pro APERIO poradnu


Díky vám poskytneme rodičům 5 000 minut
právního poradenství zdarma.

APERIO KURZY

ČEKÁTE MIMINKO?
Objevte naše kurzy pro budoucí rodiče

NACHÁZÍTE SE V OBTÍŽNÉ SITUACI?
Sílu vám dodá program Nové šance v Praze a Olomouci

Práce, výchova, komunikace, finance, osobní rozvoj

Nové šance


Nová příručka pro rodiče na rok 2018

NEBOJUJTE SE ZÁKONY - využijte je ve svůj prospěch 2018
Právo, sociální zabezpečení, psychologie
Ušetří vám peníze, čas i energii
 Nebojujte se zákony. Příručka pro rodiče 2018 - ke stažení ve formátu PDF

APERIO průvodce porodnicemi

Vyberte si dobře porodnici pro vás a vaše miminko

APERIO Průvodce porodnicemi

Pomohlo vám APERIO?

Přispějte darem na náš účet, pomůžete tak spolu s námi dalším rodičům.
333 777 555 / 2010 variabilní symbol 333.
Odkaz na platební bránu najdete na donorské stránce. Děkujeme!

Nakupujte v internetových obchodech Tchibo, Mall, Zoot a dalších přes web GIVT.cz. Část z Vaší útraty půjde na podporu APERIA. Nestojí Vás to nic navíc. Děkujeme!
Podpořte nás snadno nákupem ve svém oblíbeném e-shopu přes givt.cz

APERIO v médiích

APERIO v Sama Doma. Co nabízíme pro rodiče v obtížné situaci?

Dokonalé Vánoce nejsou pohodové Vánoce, rozhovor s Eliškou Kodyšovou, psycholožkou a ředitelkou APERIA

Právnička Jana Seemanová v pořadu Sama doma, 1. března 2016.