Aperio

Informace o zpracování osobních údajů

19.06.2018 |

Zaškrtnutím políčka "Souhlasím s podmínkami zpracování osobních údajů" poskytujete souhlas k tomu, aby nevládní organizace Aperio – Společnost pro zdravé rodičovství, z.s., V Luhu 715/6, Praha 4 – Nusle, 140 00 (dále jen „Aperio“) zpracovávala Vámi poskytnuté osobní údaje dle dále uvedených podmínek:

Aperio bude uchovávat a zpracovávat následující údaje: vaše jméno, příjmení, e-mail a kraj vašeho pobytu.

Účely zpracování:

  • zařazení do databáze Aperia
  • doručování newsletteru s informacemi o činnosti Aperia
  • doručování dalších informací o činnosti a akcích Aperia

Důvodem pro shromažďování a zpracovávání jména, příjmení a kontaktu je zasílání informací o činnosti Aperia, informace o kraji pobytu slouží pro zmapování dosahu našich služeb ke statistickým účelům.

Právním základem zpracování je tento Váš souhlas. Údaje budeme zpracovávat do doby, kdy svůj souhlas odvoláte e-mailem zaslaným na adresu: barbora.cernohorska@aperio.cz, nebo prokliknutím odkazu, který najdete v patičce každého zaslaného e-mailu. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů.

 K Vašim osobním údajům budou mít přístup vybraní zaměstnanci Aperia, kteří spravují newsletter a databázi, kteří jsou proškoleni a podepsali směrnici o ochraně osobních údajů a dále zpracovatel databáze - Josef Jelínek - nasidarci.cz, se kterým máme ochranu osobních údajů smluvně ošetřenu. Žádnému dalšímu příjemci Vaše údaje poskytovat nebudeme.

Kromě práva kdykoliv svůj souhlas odvolat, můžete žádat opravu či doplnění údaje, anebo požádat o kopii osobních údajů, které vedeme.Máte právo na výmaz e-mailového kontaktu z aktivního adresáře a toto právo realizujeme automaticky po odvoláním souhlasu. Samotný e-mail pak zůstává na seznamu blokovaných, aby nedopatřením nemohlo dojít k nevyžádanému zaslání.

Kontaktní osoba pro věci osobních údajů: barbora.cernohorska@aperio.cz

Pokud byste měli za to, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány zákonně, můžete žádat omezení zpracování či vznést námitku či stížnost proti zpracování osobních údajů. V tom případě můžete také kontaktovat Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, Praha 7, www.uoou.cz. “

Děkujeme za vaši důvěru, APERIO

Rychlé odkazy

 

Benefiční odpoledne přineslo 40 000,-
pro APERIO poradnu


Díky vám poskytneme rodičům 5 000 minut
právního poradenství zdarma.

APERIO KURZY

ČEKÁTE MIMINKO?
Objevte naše kurzy pro budoucí rodiče

NACHÁZÍTE SE V OBTÍŽNÉ SITUACI?
Sílu vám dodá program Nové šance v Praze a Olomouci

Práce, výchova, komunikace, finance, osobní rozvoj

Nové šance


Nová příručka pro rodiče na rok 2018

NEBOJUJTE SE ZÁKONY - využijte je ve svůj prospěch 2018
Právo, sociální zabezpečení, psychologie
Ušetří vám peníze, čas i energii
 Nebojujte se zákony. Příručka pro rodiče 2018 - ke stažení ve formátu PDF

APERIO průvodce porodnicemi

Vyberte si dobře porodnici pro vás a vaše miminko

APERIO Průvodce porodnicemi

Pomohlo vám APERIO?

Přispějte darem na náš účet, pomůžete tak spolu s námi dalším rodičům.
333 777 555 / 2010 variabilní symbol 333.
Odkaz na platební bránu najdete na donorské stránce. Děkujeme!

Nakupujte v internetových obchodech Tchibo, Mall, Zoot a dalších přes web GIVT.cz. Část z Vaší útraty půjde na podporu APERIA. Nestojí Vás to nic navíc. Děkujeme!
Podpořte nás snadno nákupem ve svém oblíbeném e-shopu přes givt.cz

APERIO v médiích

APERIO v Sama Doma. Co nabízíme pro rodiče v obtížné situaci?

Dokonalé Vánoce nejsou pohodové Vánoce, rozhovor s Eliškou Kodyšovou, psycholožkou a ředitelkou APERIA

Právnička Jana Seemanová v pořadu Sama doma, 1. března 2016.